Schermafbeelding_2015-03-10_om_11.55.06.jpg Klankbordgroep Oud-Alblas

 

De klankbordgroep is een luisterend oor bestaande uit een aantal vrijwilligers/inwoners van verschillende leeftijden die zich inzetten voor het welzijn van Oud-Alblas. De leden volgen en adviseren uiteenlopende zaken en bespreken alle mogelijke opties om het dorp leefbaar te houden en te verbeteren. De klankbordgroep is een tussenpersoon tussen de inwoners en de gemeente.

 


 

Beste inwoners van Oud-Alblas,

 

Vanuit de gemeente is aan iedere dorpskern gevraagd om samen een dorpsagenda te maken om op deze manier tot meerdere idee├źn en oplossingen te komen om ons dorp leefbaarder te maken en te houden.

 

Wat houdt het in:

Alle punten die belangrijk zijn voor inwoners, ondernemers etc. van Oud-Alblas worden duidelijk op een rijtje gezet.

Door middel van deze dorpsagenda kunnen we andere organisaties, zoals de gemeente, laten weten wat we willen veranderen of behouden. Denk daarbij ook aan de toekomst!

 

Enkele voorbeelden die aan de orde kunnen komen zijn:

- Bouwen en wonen

- Jeugd en jongeren

- Behoud van verenigingen en een goed verenigingsgebouw

- Onderhoud van groenvoorzieningen en speeltuinen

- Cultuur

- Verkeersveiligheid

- Verlichting, conditie van bestrating etc.

- en overige in te brengen onderwerpen

 

 

 

 

TRAPVELD AAN DE BEEMDWEG

Zoals u weet is de klankbordgroep bezig met de realisatie van een kunstgrasveld en ook aan het achterste gedeelte wordt mede op initiatief van de klankbordgroep groot onderhoud uitgevoerd zoals het egaliseren van het terrein en het inzaaien van nieuw gras.  Dit werk is op dit moment in volle gang en heeft de nodige inspanningen van leden van de klankbordgroep gekost.

Echter heeft het veld dinsdagavond 17 mei om ca 23.00 uur bezoek gehad van vandalen die het nodig vonden om met hun auto's over het pas geegaliseerde veld en ingezaaide gras te rijden. Gelukkig was er een oplettende inwoner die de politie heeft gewaarschuwd en dat zij snel ter plaatse waren waardoor deze vandalen konden worden aangehouden. Maar het is spijtig te constateren dat er onder hen zelfs een inwoner uit ons dorp bevindt.

Wij als klankbordgroep betreuren dit want er is een aanzienlijke schade toegebracht aan het veld en om dit te herstellen kost weer het nodige  want wij doen zo'n project voor iedereen in Oud-Alblas.

 

 

 

 

 

 


 

 Schermafbeelding_2015-03-10_om_12.02.39.jpg 

Schermafbeelding_2015-03-10_om_12.00.40.jpg